Ponyvák, napellenzők

Vásároljon minőségi gépkocsi és fényvédő ponyvákat!

 

  • gépkocsi idomponyvák,
  • takaróponyvák
  • fényvédő ponyvák
  • napellenzők
  • terasz és kerthelyiségek ponyvázása ablakfóliás ponyvával,
  • szikramentes hegesztő függönyök,
  • hintaágy tetők.

Ponyvagyártás Önnek

Szeretné biztonságban tudni járműveit a hóval, az esővel és az időjárás egyéb körülményeivel szemben? Védelmet szeretne nyújtani autójának, motorjának az erős és kártékony napsugárzás ellen? Mi tudjuk a tökéletes megoldást, keressen minket!

Válasszon ponyváink közül!delta2002.hu

Az Ön tulajdonának védelme a legfontosabb nekünk, minden egyes megrendelést különös körültekintéssel kezelünk. Ha hozzánk fordul, s megosztja velünk igényeit, szakembereink pontos, alapos mérések után elkészítik a méretre, alakra gyártott ponyvát, amely tökéletes védelmet nyújt az Ön értékeinek.

Teraszának, hintaágyának napfényvédelmét is ránk bízhatja. Nem csak értékeinek, hanem pihenni, kikapcsolódni vágyó családtagjainak napfénnyel szembeni védelméről is gondoskodunk, hogy semmi se zavarhassa meg a kellemes időtöltést.

Nálunk az Ön kényelme, s értékeinek védelme a legfontosabb, ha kérdése van, forduljon hozzánk! Szeretnénk Önt is mihamarabb elégedett ügyfeleink sorában tudni, állunk rendelkezésére.

 

Az autó takaróponyva előnyei

A takaróponyva sok szempontból előnyös lehet Önnek, ha nincs lehetősége garázsban, elzártan tárolni autóját a téli hidegben vagy a nyári kánikulában

Az autó takaróponyva télen védi az autót a hó, a csapadék okozta kellemetlenségektől, reggelente nem kell takarítani az autóról a havat, az ablakok nem deresednek be. Így Önnek nem szükséges hosszú perceket azzal töltenie, hogy az ablakokat tisztogatja, kapargatja a biztonságos vezetés, a jó kilátás érdekében. A ponyva óvja gépjárművét a nedvességtől, a csapadék ráfagyásától.

A nyári melegben óvja autóját a túlzott felforrósodástól, így ha beül, nem kell perceket várnia, amíg megfoghatja a kormányt. Az autó ponyva védi gépjárművét a szennyeződésektől, a por okozta karcolásoktól. A növények lehulló virágai, a rovarok nem károsítják közvetlenül az autó felületét, így megőrizheti gépjárműve fényét.

Ha Ön is szeretné biztonságban tudni autóját mind a téli hidegben, mind a nyári hőségben, válasszon autó ponyváink közül! Kérdés esetén bátran keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén!

 

A fényvédő ponyvák tulajdonságai és előnyei

Az utóbbi években hazánk időjárása jelentős változásokon ment keresztül, melynek következtében nem ritka, hogy igen szélsőséges időjárási viszontagságokkal kell szembenéznünk, melyekkel szemben nem csupán egészségünket érdemes védeni, de ingóságainkat és ingatlanunkat is. A szélsőséges időjárás egyik jellegzetes tényezője az erős és gyakran káros napsugárzás, illetve UV sugárzás, amellyel szemben a különféle minőségi fényvédő ponyvák hatékony megoldást kínálnak.

A fényvédő ponyvák számtalan kialakítási konstrukcióban elérhetőek az érdeklődők számára, legyen szó gépjárművédelemről, vagy otthonunk, berendezési tárgyaink fényvédelméről. Az erős és káros napsugarak komolyan megrongálhatják az egyes járművek fényezését, kiégethetik vagy kiszívhatják a textíliák színét, amely az otthonunk és a hozzá tartozó külső helyszínek berendezési tárgyaira is igaz. A fényvédő ponyvák minőségi anyagokból készülő tartós, időtálló és esztétikus megoldások, melyek akár az egyéni igényekre is szabhatóak.

Válasszon minőségi fényvédő ponyvákat és gondoskodjon értékei hatékony védelméről az időjárási tényezőkkel szemben, valamint tekintse meg egyéb szolgáltatásainkat és forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért!

 

Ponyvát rá!

Legyen szó bármilyen teraszról, otthona egyik kedvenc teréről, vagy éttermi szabadtéri részlegről, azért szeretjük őket, mert ügyes kialakítással és megfelelő elrendezéssel kültéri szobaként alkalmazhatóak, egyesítve az otthon nyújtotta kényelmet a természet üdítő élményével.

Az igazi természetkedvelők azonban tudják, hogy a terasz önmagában még nem elég, számos tényezőtől függ a kialakítása. Ott van például a tájolás, ami magába foglalja a szélvédettséget és benapozást.

delta2002.huA benapozás azt mutatja meg, hogy az év különböző szakában mikor és mennyi ideig éri teraszunkat direkt napfény. Ez igen fontos információ, ugyanis egy déli fekvésű terasz például a nyári tűző napsütésben nagyon gyorsan túlmelegedhet és használhatatlanná válhat egészen az esti órákig. Ez ellen kiváló megoldás a teraszok ponyvával való lefedése!

A víztaszító ponyva nem csak a felmelegedés és csapadék ellen hatékony védelem, de felfogja a nap káros UV-sugarait is. Emellett ötletes, kreatív kivitelezéssel esztétikus lefedés is kialakítható.

Forduljon hozzánk bizalommal fényvédő ponyváinkkal kapcsolatos kérdéseivel és elképzeléseivel, hogy otthona vagy vendéglátóegysége olyan lehessen, amilyet megálmodott!

 

Hatékony megoldás a kánikulában is!

Nyáron, amikor a hőmérséklet gyakran extrém magasságokba emelkedik, mindent megteszünk azért, hogy elviselhetőbb legyen a hőség és hatékonyan lehűtsük magunkat. A nagy forróság azonban nem csak a mi szervezetünket viseli meg, de ugyanolyan káros tud lenni egyéb esetekben is, így például a használati tárgyakat is érinti.

Szállítmányozás esetén a gyorsan felforrósodó felületek megnehezítik a mozgatást, a rakodást és még sérüléseket is okozhatnak. A forró napsugarak ellen azonban létezik egy egyszerű és hatékony védekezési megoldás, ez pedig nem más, mint a ponyva vagy a napellenző.

delta2002.hu

Nézzen körül kínálatunkban, és válogasson a különböző méretű autóponyvák, napellenzők közül, melyekkel valóban képes lesz megóvni járműveit és egyéb eszközeit, tárgyait a felforrósodástól. A napellenzők, autóponyvák egyszerűen felszerelhetők és kifeszíthetők, így már kész is a mesterséges árnyék.

Az autóponyva különböző méretben kapható, teljes takarást biztosítva a járműnek. Keressen minket bizalommal, és rendeljen tőlünk, hogy a nyári kánikulában is gördülékenyen haladjon a munka!

 

delta2002.hudelta2002.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

Napellenzők


Ponyvák

PonyvákPonyvák

 

 

 

 

 

 

 

Ponyvák
 
 

 Ponyvák

 

PonyvákPonyvák

utanfuto-nagy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ponyvák gyártása, javítása. Hintaágyra napernyő készítés. Napellenzők. Fényvédőtetők ponyváinak készítése, javítása