Ponyvák, napellenzők

Vásároljon minőségi gépkocsi és fényvédő ponyvákat!

 

  • gépkocsi idomponyvák,
  • takaróponyvák
  • fényvédő ponyvák
  • napellenzők
  • terasz és kerthelyiségek ponyvázása ablakfóliás ponyvával,
  • szikramentes hegesztő függönyök,
  • hintaágy tetők

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérjen ajánlatot!

A fényvédő ponyvák tulajdonságai és előnyei

Az utóbbi években hazánk időjárása jelentős változásokon ment keresztül, melynek következtében nem ritka, hogy igen szélsőséges időjárási viszontagságokkal kell szembenéznünk, melyekkel szemben nem csupán egészségünket érdemes védeni, de ingóságainkat és ingatlanunkat is. A szélsőséges időjárás egyik jellegzetes tényezője az erős és gyakran káros napsugárzás, illetve UV sugárzás, amellyel szemben a különféle minőségi fényvédő ponyvák hatékony megoldást kínálnak.

 

A fényvédő ponyvák számtalan kialakítási konstrukcióban elérhetőek az érdeklődők számára, legyen szó gépjárművédelemről, vagy otthonunk, berendezési tárgyaink fényvédelméről. Az erős és káros napsugarak komolyan megrongálhatják az egyes járművek fényezését, kiégethetik vagy kiszívhatják a textíliák színét, amely az otthonunk és a hozzá tartozó külső helyszínek berendezési tárgyaira is igaz. A fényvédő ponyvák minőségi anyagokból készülő tartós, időtálló és esztétikus megoldások, melyek akár az egyéni igényekre is szabhatóak.

Válasszon minőségi fényvédő ponyvákat és gondoskodjon értékei hatékony védelméről az időjárási tényezőkkel szemben, valamint tekintse meg egyéb szolgáltatásainkat és forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért!

 

Ponyvát rá!

delta2002.huLegyen szó bármilyen teraszról, otthona egyik kedvenc teréről, vagy éttermi szabadtéri részlegről, azért szeretjük őket, mert ügyes kialakítással és megfelelő elrendezéssel kültéri szobaként alkalmazhatóak, egyesítve az otthon nyújtotta kényelmet a természet üdítő élményével.

Az igazi természetkedvelők azonban tudják, hogy a terasz önmagában még nem elég, számos tényezőtől függ a kialakítása. Ott van például a tájolás, ami magába foglalja a szélvédettséget és benapozást.

A benapozás azt mutatja meg, hogy az év különböző szakában mikor és mennyi ideig éri teraszunkat direkt napfény. Ez igen fontos információ, ugyanis egy déli fekvésű terasz például a nyári tűző napsütésben nagyon gyorsan túlmelegedhet és használhatatlanná válhat egészen az esti órákig. Ez ellen kiváló megoldás a teraszok ponyvával való lefedése!

A víztaszító ponyva nem csak a felmelegedés és csapadék ellen hatékony védelem, de felfogja a nap káros UV-sugarait is. Emellett ötletes, kreatív kivitelezéssel esztétikus lefedés is kialakítható.

Forduljon hozzánk bizalommal fényvédő ponyváinkkal kapcsolatos kérdéseivel és elképzeléseivel, hogy otthona vagy vendéglátóegysége olyan lehessen, amilyet megálmodott!

 

 

Fényvédő ponyva vitorlásra is!

delta2002.hu.18.03A vízi sportok és szabadidős programok egyik nagy favoritja a vitorlázás. Amint az idő megengedi, neki lehet vágni a Balatonnak, vagy akár a tengernek is, hogy újra megízlelhessük a szabadság mámorító ízét!

Akinek vitorlása van vagy kölcsönzött már, tudja, hogy mennyire kellemetlen dolog egy tűző napon felforrósodott járművet vízre tenni és kormányozni. Ezeket a kellemetlenségeket megelőzhetjük fényvédő ponyva használatával. Amíg a hajók télen fedett helyen pihennek, jó időben kikerülnek a kikötőkbe, ahol ponyvával óvhatjuk őket addig, amíg használatba nem vesszük őket.

A fényvédő ponyva több szempontból is hasznos, nem ajánlott megspórolni a használatát. Amíg a hajó pihen, a ponyva éjjel és nappal is képes megóvni az időjárás szeszélyeitől. A nyári záporoktól és a hirtelen jött jégesőtől ugyanúgy óvja, mint az erős napsütéstől. Így a hajó nem szenved felesleges károkat és a használata is egyszerűbb. Csak el kell távolítani a fényvédő ponyvát, ha kihajóznánk, amikor pedig visszatérünk, újra beborítani vele a fedélzetet.

Keressen minket bizalommal, s rendeljen vitorlására, jachtjára is minőségi fényvédő ponyvát!

 

Téli fagy, vagy nyári zápor? A megfelelő ponyvával őket kint, a vendégeit pedig bent tarthatja!

Téli fagy, vagy nyári zápor? A megfelelő ponyvával őket kint, a vendégeit pedig bent tarthatja!Nyilván Ön is tudja, hogy egy terasz, vagy egy kerthelyiség megléte nagyon pozitív hatással van vendéglátóhelye forgalmára. Ezek a területek azonban rendszerint kihasználatlanná válnak az őszi, téli, sőt, még akár a kora tavaszi hónapok során is a sűrű esőzések és a hideg miatt. Az egyetlen megoldás, amivel egy csapásra téliesítheti kerthelyiségét, vagy teraszát, az a vendéglátóipari ponyvák segítségével való befedés.

A vendéglátóipari ponyvák segítenek Önnek elérni az egész éven át tartó terasz-kihasználtságot. Ezek a speciálisan kialakított, rendkívül ellenálló termékek még a legnagyobb szelektől és esőktől is megóvják a tulajdonát és a vendégeit. A vendéglátóipari ponyvák megléte segíti a teraszhelyiség fűthetőségét is, így Ön biztos lehet benne, hogy kültéri asztalai még a legfagyosabb téli hónapokban is tömve lesznek a forralt borukat békésen kortyolgató vendégekkel.

A vendéglátóipari ponyváktól azonban nyáron sem kell megszabadulni, sőt: kiváló árnyékoló képességüknek hála kellemes árnyékot biztosítanak a forróságban, és a hirtelen felbukkanó záporok ellen is védenek.

Ha bővebben is érdeklődne a cégünk kínálatában lévő vendéglátóipari ponyvák után, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Ponyvagyártással a lószállító biztonságáért

Ponyvagyártással a lószállító biztonságáértMinden lótulajdonos a legjobbat akarja kedvencének, és mindent megtesz azért, hogy biztonságban legyen, azonban egy ló életében többször előfordul a szállítás, és természetesen nem mindegy, hogy ehhez milyen eszközt használunk. Ponyvagyártás igénybevételével mindig az adott körülményekhez alakíthatjuk a szállító boxot.

A ponyvás lószállító jó választás, hiszen, ha kell, akár teljesen be is fedhetjük, úgy, hogy az állat mégis kilásson a kis ablakon. Ha a jó idő engedi, és szeretnénk, hogy folyamatos legyen a friss levegő utánpótlása, akkor természetesen az is megoldható, így bármilyen körülmények között kell is szállítanunk kedvenc lovunkat, ő teljes biztonságban, maximálisan védett helyen lesz. A ponyva egyszerűen fel és leszerelhető a járműről, így gyors alkalmazkodást tesz lehetővé.

Ponyvagyártással kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal, és válassza a ponyvás lószállítót! Tudja lovát szállítás közben is biztonságban, hiszen az ő egészsége mindennél fontosabb!

 

Napellenzők motorok védelmére is

delta2002.hu.18.06Nyáron mindannyiunknak kihívást jelent a nagy meleg, a tűző napfény, ami zavaró lehet az otthoni pihenés alkalmával vagy közlekedés közben. A jó idő kedvez a motorozásnak, robogózásnak, de erre is fel kell készülni, ha nem szeretnénk kellemetlen élményekben részesülni.

Nem árt például beszerezni egy napellenzőt, különösen akkor nem, ha nincs lehetőségünk hűs garázsban parkolni a motorral, robogóval. A tűző napon kint hagyott járgányra felpattanni bizony húsbavágó élmény, hiszen a felforrósodott motorház, karosszéria érintése fájdalmas lehet. Egy praktikus napellenzővel azonban megfeledkezhetünk az ilyen bosszúságokról.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen Ön is napellenzőt, védje járművét a forró napsugaraktól vagy akár jégesőtől! Egy ilyen napellenző azért praktikus, mert bárhová felszerelheti, és ha már nincsen szükség rá, leszedheti és elpakolhatja.

Nem kell hozzá építkezni, nagy kiadásokba bocsátkozni, egyszerű és nagyszerű megoldás.

Megadott elérhetőségeinken elér minket, és mindent megtudhat napellenzőinkről, keressen minket bátran!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérjen ajánlatot!

 

Tegye egész évben használhatóvá kerthelyiségét és teraszát!

Tegye egész évben használhatóvá kerthelyiségét és teraszát! A vendéglátó egységekben mindig népszerű a terasz, hiszen az emberek szívesen ülnek a szabadban, ha jó idő van. Nyáron gyakran megfigyelhető, hogy bent senki sincs, viszont a terasz tömve van. Érdemes ezért annak megoldásán gondolkozni, hogy egész évben használhatóvá tegyük a kerthelyiséget, hogy akár rosszabb időben is ki lehessen ülni. Erre a legegyszerűbb az ablakfóliás ponyva.

Az ablakfóliás ponyva kellőképpen óvja a vendégeket az időjárás viszontagságaitól, ugyanakkor mégsem olyan, mintha bent ülnének az épületben. Így szinte egész évben kihasználható a hangulatos terasz, ami vendégcsalogató hatású. Szívesebben fogják ugyanis azt a helyet választani, ahol kint is van lehetőség leülni, mint azt, ahol csak a belső helyiségek állnak rendelkezésre.

Nézzen körül nálunk, és ismerje meg az általunk kínált lehetőségeket! Forduljon hozzánk bizalommal a terasz és kerthelyiségek ablakfóliás ponyvával történő ponyvázásával kapcsolatban, kollégáink készséggel válaszolnak minden kérdésére!

 

Napellenzővel a nyári hőség ellen

Napellenzővel a nyári hőség ellenA nyári hónapokban évről-évre egyre nehezebb elviselni a forróságot, melytől mindenki szenved, de a hőség különösen veszélyes kisgyerekekre és idősekre, akiknek gyengébb a szervezetük. Védekezni csak úgy lehet, hogy nem tartózkodunk a tűző napon, rengeteg folyadékot iszunk, és laza, légáteresztő, világos ruhákat viselünk. A legfontosabb, hogy törekedjünk árnyékos helyen tartózkodni, illetve, hogy próbáljuk elkerülni a helyiségek felmelegedését. Ehhez a legjobb, ha otthonunkat napellenzővel védjük!

A napellenző nem csak a nyílászárók árnyékolására alkalmas, hanem a terasz, vagy balkon védelmére is. Használatával még a legnagyobb nyári forróságban is kellemes szinten tarthatjuk a hőmérsékletet, hiszen alapvetően nem engedi, hogy a tűző nap átmelegítse a területet.

Cégünk többféle színben és stílusban kínál napellenzőket, hogy biztosan mindenki megtalálja az ízléséhez és otthonához illőt. Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, és tudjon meg többet napellenzőinkről!

 

delta2002.hudelta2002.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

Napellenzők


Ponyvák

PonyvákPonyvák

 

 

 

 

 

 

 

Ponyvák
 
 

 Ponyvák

 

PonyvákPonyvák

utanfuto-nagy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ponyvák gyártása, javítása. Hintaágyra napernyő készítés. Napellenzők. Fényvédőtetők ponyváinak készítése, javítása

 

 

 

 

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérjen ajánlatot!

Telefon:20/3988-666
E-mail:delta@somogy.hu
Elérhetõségek