Munkavédelmi termékek

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérjen ajánlatot!

Nem szeretne többé aggódni a munkavédelmi ellenőrzések miatt?

Munkavédelmi termékeket szeretne vásárolni?

Látogasson el munkavédelmi boltunkba és megoldódik a problémája!

Az általunk forgalmazott ruházat minden szempontból megfelel az előírásokban foglaltaknak. 50 éves tapasztalattal a hátunk mögött, magas színvonalat képviselünk a munkaruhák és egyéb kellékek gyártása terén.

Íme, néhány érdekes információ, amelyekkel nem árt tisztában lenni:

 • A munkavédelem területén a szabálysértési bírság 10 000 forinttól 100 000 Forintig szabható ki, amelyet határidőre kell befizetni és a hiányosságokat megszűntetni.
 • Komolyabb probléma esetén a bírság 50 000 Forinttól egészen 10 000 000 Forintos összegig terjedhet és két évig nem írhat pályázatot.
 • Ha alkalmazottját munkahelyi vagy azzal kapcsolatos baleset éri, Önnek, mint munkaadónak kell megtéríteni a kárt, mind a munkakiesésre, mind az egészségügyi ellátásra vonatkozóan.

Ha nem akar százezreket, netán milliókat kidobni az ablakon bírságokra, sokkal jobb megoldás, ha beszerzi a szükséges munkaruházatot és kellékeket. A munkavédelmi boltunkban kínált kiváló minőségű termékekkel a tevékenység biztonságosan végezhető.

Tekintse meg kínálatunkat és jöjjön el munkavédelmi boltunkba, hogy ne legyen gondja a biztonságos ruházattal!

 • Munkavédelmi kesztyű,
 • hegesztőruházat bőrből
 • hegesztő kesztyűk
 • lábszárvédők
 • karvédők
 • csuklóvédők

Szikramentes ponyva (fekete színű) BELTÉRI-KÜLTÉRI

 • hegesztő függönyök
 • hegesztési varratra hőszigetelő varrattakarók gyártása
 • vízlepergetős kültéri, szikramentes ponyva hegesztőfüggönynek, hegesztősátornak

 

Óvja munkatársait, dolgozóit!

Sajnos sokszor hallani, hogy cégeket a munkavédelmi előírások megszegése miatt büntetnek meg. Ez szomorú abból a szempontból, hogy a pénzbírság komoly összeget jelent, jogos, viszont ha munkavállalók védelmét vesszük figyelembe. Egy-egy előírás elmulasztása komoly veszélyeket rejt magában, akár kockáztathatja is az adott dolgozó életét.

Előzze meg a bajt és az ezzel járó kellemetlen helyzetet és válassza inkább a munkavédelmi termékeket és a Delta 2002 Kft.-t!

Mit is értünk munkavédelem és munkavédelmi termékek alatt?

A munkavédelmi termék a munkavédelem során felhasznált anyag, ruházat és védőfelszerelés. Ezek óvják a dolgozót a környezetből érkező negatív behatásoktól és a szennyeződésektől. A munkavédelmi termékek a legtöbb esetben céglogóval ellátottak, így csempészve egy kis reklámot az öltözetbe.

A munkavédelmi termékek számos fajtája létezik attól függően, hogy a dolgozó milyen munkakört tölt be. Beszélhetünk tehát kabátokról, nadrágról, lábszárvédőről, alkarvédőről, karvédőről, kesztyűről vagy akár sapkáról is.

Amennyiben munkavédelmi termékekre lenne szüksége, keresse fal a Delta 2002 Kft.-t a megadott elérhetőségek bármelyikén és kérje kollégáink segítségét!

 

Munkavédelem hegesztés során

Munkaterülettől függetlenül kiemelten fontos a körültekintő munkavédelmi óvintézkedések és előírások betartása, hiszen a dolgozók testi épsége függ a körülményektől, valamint súlyos anyagi következményekkel járhat egy-egy szabályszegés. Néhány munkakör kiemelten fontos óvintézkedéseket és védőruházat, felszerelés bevezetését igényli, melyek között az egyik jellemző a hegesztés szakterülete.

 • A hegesztés során létrejövő sugárzás különösen káros a szemre, ezért a védőszemüveg, pajzs viselése kiemelten indokolt.
 • A környezet, a munkatársak védelme érdekében függönyrendszerek és hangtompító berendezések alkalmazása ajánlott.
 • A személyi sérülések elkerülése érdekében, amely a felfröccsenő, szikrázó elemek és a hő következtében fordulhatnak elő, fontos a megfelelő ruházat és kiegészítők viselése: teljes ruházat, kabát, kesztyű, lábszárvédők, stb.

Cégünk minőségi munkavédelmi felszereléseket kínál ügyfelei számára, melyek között minden szabványnak és minőségi követelménynek maximálisan megfelelő hegesztő munkavédelmi kellékek is megtalálhatóak. Tekintse meg kínálatunkat, és gondoskodjon a saját és alkalmazottai testi épségéről, valamint az eredményes munkavégzésről! További információkért keressen minket elérhetőségeiken!

 

Minőségi munkavédelmi kesztyűk

A munkavédelmi előírások minden szempontból szigorúak, hiszen a munkavállaló fizikai, és közvetve mentális egészségét biztosítják, valamint néhány esetben a biztonsági szempontokon kívül a kényelem és a könnyebb munkakörülmények biztosítása is fontos szerepet játszik. A munkavédelmi kesztyűk a kéz és kar védelmét biztosítják a munkakörülményeknek és veszélylehetőségeknek megfelelő kialakításban, melyeket, mint minden egyéb egyéni védőfelszerelés esetén, meghatározott követelményrendszerhez kötnek.

A védőkesztyűk különböző szempontok szerint besorolhatóak:

 • Hőhatások és hideghatás elleni védelem
 • Vegyszerek elleni védelem
 • Mechanikai behatások elleni védelem
 • Ionizációs sugárzás elleni védelem
 • Mikroorganizmusok elleni védelem
 • Vágások, szúrások elleni védelem
 • Villamos feszültség elleni védelem

A munkavédelmi kesztyűk további feladatai közé tartozik a kényelmes és tiszta munkavégzés lehetőségének biztosítása, valamint minden esetben a megfelelő típus használata javasolt.

Tekintse meg weboldalunk kínálatát és válogasson az igényeinek és a munkakörülmények sajátosságainak megfelelő munkavédelmi kesztyűink közül, valamit bővebb információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

A bőr előnyei a műbőrrel szemben

Nincs olyan ember, aki legalább egyszer ne próbált volna meg spórolni a bőr minőségén a műbőr javára. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy az első próbálkozás sok esetben az utolsó is, hiszen a bőrből készült termékek jó tulajdonságai messze túlmutatnak utánzatán, így pedig az árában keletkezett differencia már nem is tűnik olyan nagynak.

A bőr széles felhasználási területének köszönhetően mind a sport termékeknél, mind a divat- és munkavédelmi ruházatoknál nagy népszerűségnek örvend, és akkor a bőrbútorokat nem is említettünk.

delta2002.hu

Ha kellett már munkavédelmi kesztyűt vagy hegesztőruhát használnia, akkor Ön is tudja, mekkora előny, ha az anyag szellőzik. Egy műbőrből készült terméknél a szellőzés lehetetlen, míg egy szövetanyag a szellőzés mellett nem adja meg a kellő védelmet. A bőr másik előnye, hogy tartós, így hamar megtérül az ára, hiszen azidő alatt, míg elhasználódik, más anyagú termékből kettő, három is elfogyna.

Ha igazán minőségit szeretne munkavédelmi termékekből, válassza a bőrt, válasszon minket! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk!

A munkavédelmi termékek fontosságáról röviden

Legyen szó bármilyen munkakörről, egy egyszerű irodai munka is rejthet magában balesetveszélyes helyzeteket, azonban az ilyen jellegű munkák esetében inkább tájékoztató jellegű, balesetmegelőzési előadásokat szoktak biztosítani a vállalkozások tulajdonosai. Ezzel szemben a speciális körülmények között zajló munkákhoz nem elég az oktatás, a munkavédelmi termékek beszerzéséről is gondoskodnia kell a cég vezetőségének.

A munkavédelmi termékek rendkívül összetett kategóriát képviselnek, mivel a különböző munkakörök esetében más és más biztonsági eszközökre van szükség, azonban, a munkakör körülményeit mérlegelve könnyedén kikövetkeztethető, hogy az adott foglalkozáshoz milyen munkavédelmi termékek bizonyulnak szükségesnek és ideálisnak.

A munkavédelmi termékek nemcsak a baleseteket akadályozzák meg, hanem a vállalkozó munkaügyi büntetéseit is, hiszen ezen eszközök alkalmazása törvényileg előírt, vagyis hiányuk szabályszegésnek minősül.

Ne kockáztassa az alkalmazottak testi épségét, sem a büntetéseket, fedezze fel munkavédelmi termékeink kínálatát, szerezze be a szükséges eszközöket, ehhez pedig bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

A munkavédelmi termékek fontosságáról röviden

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérjen ajánlatot!

 

Szivacsbetétes marhahasíték bőr párna

10 cm szivacs. Mérete: 50x50cm

Igény szerinti méretben készítjük!

Szivacsbetétes marhahasíték bőr fekvőpárna

10 cm szivacs.

Igény szerinti méretben készítjük!

 parna  fekvoparna
 Hegesztő kabát sertés színbőrből erősített kar és mellrésszel + ÚJDONSÁG! Hegesztő nadrág erősített térd résszel!  Hegesztőkabát marhahasítékból, vászon kombinációval
 erositett_terd  hegesztokabat
 Hegesztőnadrág sertés színbőr, vászon kombinációval  Hegesztő lábszárvédő színbőrből kevlár cérnával varrva
 nadrag  hegesztolabszarvedo
 Hegesztőkabát sertés színbőr, vászon kombinációval  Gépkocsi hűtőtakaró
 hegesztokabat_2  hutotakaro
 Hegesztési varrattakaró  Alkarvédő
 varrattakaro  
 Lábszárvédő  Karvédő marha hasításból
   Karvédő marha hasításból
 Bőrkötény  Hegesztőnadrág marha hasításból és sertés színbőrből is
 Munkavédelmi termékek  Munkavédelmi termékek
 Hegesztőruha marha hasításból és sertés színbőrből is  Hegesztőruha és hegesztősapka sertés színbőrből
 Munkavédelmi termékek  Munkavédelmi termékek
 Alkarvédő  Munkavédelmi kesztyű hasított bőr tenyérrésszel, vászon kézfejrésszel
 alkarvedo-zold  kesztyu1-nagy
 Hegesztő kesztyű sertés szín tenyér, marhahasítás kézfej  Védőkesztyű sertés-színbőr-vászon kombináció, gumis mandzsetta
 kesztyu2-nagy  kesztyu-gumis-nagy
 Hegesztő kesztyű  Kötélhúzó kesztyű
 kesztyu-piros-nagy  kotelhuzo-kesztyu-nagy
 Szegecselt tenyerű kesztyű, marha has  Térdvédő
 szegecselt-kesztyu-nagy  terdvedo-nagy
 Vesemelegítő   Hegesztősapka sertés színbőrből
 vesevedok-nagy  hegesztosapka-nagy
  Csuklóvédő kevlár betéttel
xxxmi-nagy

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérjen ajánlatot!

Telefon:20/3988-666
E-mail:delta@somogy.hu
Elérhetõségek