Box termékek

Bokszkörte

PVC bokszzsák fedett, 3 ponton felerősített,
lánccal, ipari vattával tömve    10 kg-tól 45 kg-ig

 bokszkorte-nagy  bokszzsak-piros-nagy
Bőr bokszzsák fedett, 3 ponton felerősített,
lánccal, ipari vattával tömve   10 kg-tól 30 kg-ig
Zsákütő kesztyű
9-től 12-es méretig
 bokszzsak-szurke-nagy  zsakuto-kesztyu-nagy
Boxkesztyű
 boxkesztyu_copy

Box termékek

Az ökölvívás az ősidőkre visszanyúló sportág. A játékosok kezdetben nem használtak semmit a kezük védelmére, később pedig puha bőrszíjakat csavartak a kézfejükre. A 16.-17. században megjelentek az első boxkesztyűk. Ma már olyan kesztyűket vásárolhatunk, amelyek nem csak a kezünket védik, de az ütések is hatékonyabbak.

A box a férfiak egyik legkedveltebb sportja. Megmozgatja az izmokat, elősegíti az állóképesség és hozzájárul a koncentrációképesség fejlődéséhez. Azt tartják róla, hogy az ész játéka, ahol fontos, hogy az erőt és a technikát milyen elme köti össze. De az erőhöz és a jó technikához a megfelelő box termékek is szükségesek.

Boxzsákot, boxkesztyűt szeretne vásárolni? Nálunk mindkettőt megtalálja.

Nincs mindig lehetőségünk lemenni edzeni, ezért érdemes otthon is kialakítani a saját edzőtermünket, hiszen így sokkal kényelmesebben, sorban állás nélkül használhatjuk eszközeinket. Egy otthoni boxzsákra fordított befektetés rövid idő alatt megtérül, ha belegondolunk, hogy mennyit spórolhatunk az edzőtermi bérleteket.

Termékeink erős anyagból készülnek, így a nagy igénybevételeket is jól bírják. Ha időtálló boxzsákot, boxkörtét vagy boxkesztyűt keres, akkor a legjobb helyen jár. Több méretben is kaphatóak.

Keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén!

Telefon:20/3988-666
E-mail:delta@somogy.hu
Elérhetõségek